zaterdag 17 september 2016

Rich Red

"Afgelopen week was weer een drukke week, en er is dan ook heel veel gebeurd. Afgelopen maandag is mijn mobiel stuk gegaan en nu leef ik al bijna een week met een old school klap mobieltje.. En ik moet zeggen ik vind het heerlijk rustig. Het enige wat ik mis is het foto's delen op instagram. Ik kan me nu veel meer focussen op dingen voor school en heb daarnaast ook meer tijd over voor allerlei leuke dingen. Ik was woensdag in de Kruidvat, toen ik daar een haarkleur shampoo tegenkwam. Ik heb al meerdere keren eraan gedacht om de onderkant van mijn haar rood te verven maar ik durfde het nooit. Ook heb ik echt een verschrikkelijke hekel aan de geur van ammoniak die in bijna alle soorten haarverf zitten. In deze kleur shampoo zat dit niet, en ook is de kleur er na drie wasbeurten weer uit. Perfect om het toch eens uit te proberen. En ik ben onwijs blij met het resultaat, en ook werd ik enthousiast ontvangen door mijn studie genootjes. "






De kleur werd uiteindelijk wat lichter van ik eigenlijk wilde, maar alsnog vind ik het super tof. Mijn haar is een stuk minder saai dan voorheen en ik ga het zeker nog eens doen.

Heb jij je haar wel eens in een felle kleur geverfd?



15 opmerkingen:

  1. Oeps, als mij dat zou overkomen zou ik niet eer weten wat ik moet doen zonder mobiel, haha. Het staat heel tof je haar nu! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh dat staat echt super mooi! gaaf idee :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow super gaaf! je hebt ook prachtig haar <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker rustig is dat hé, leven zonder smartphone? ;-)
    Die kleur rood is goed gelukt. Staat je heel mooi. Misschien is het een ideetje om de volgende keer je haar er helemaal mee te kleuren. Of, is dat juist een heel ouderwets idee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nee zeker niet! ik heb al van meerdere mensen gehoord dat helemaal rood misschien ook wel gaaf zou staan. :)

      Verwijderen
  5. staat je leuk! ik heb mijn haar eens geverfd met spoeling maar die rode gloed ging er niet uit, die moest ik uit laten groeien. Ik hou toch liever mijn eigen haarkleur :) En wat een rust zonder telefoon haha! Ik denk dat ik ook het meeste instagram zou missen dan..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, je moet het maar doen... zo leven zonder smartphone. Goed bezig! En die haarkleur staat je echt erg leuk. Zelf heb ik zo'n fellere kleur nooit aangedurfd...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik in eerste instantie ook niet , maar dit is een spoeling dus dat is wel echt een voordeel.
      mocht je niet tevreden zijn, dan is het er ook zo weer uit. :)

      Verwijderen
  7. Haha, lijkt me inderdaad best wel chill even zonder telefoon! Wel balen dat ie stuk is gegaan.
    Je haar is echt supermooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat stoer! Ik had nooit aan zoiets gedacht, maar vind het effect echt heel tof!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kleur! Balen dat je mobiel kapot is. ;/ Drie weken geleden liet ik die van mij ook kapot vallen.. auw.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het staat je zo goed!! Echt heel tof, mij zou dat niet staan hoor haha. En ik vind het zo cool dat je geen smartphone hebt, echt knap!

    BeantwoordenVerwijderen