maandag 11 april 2016

Swimwear

Als er iets is waar ik niet van houd is dat het kopen van badkleding. Ik stel het dan ook altijd uit, waardoor ik uiteindelijk nog minder keuze heb. Dus dit jaar besloot ik al vroeg op pad te gaan. En zo vond ik een perfect passende bikini bij de Hunkemoller. Wanneer ik op vakantie ga deze zomer is een bikini natuurlijk wel een beetje weinig en ik besloot er nog eentje bij te zoeken. Normaal bestel ik nooit badkleding op het internet, maar nu zag ik zo'n prachtig  pareltje voorbij komen dat ik het er wel op wilde wagen.








Bikini's kopen is voor mij de laatste jaren wat lastiger geworden omdat ik een wat grotere cupmaat heb, maar wel een smalle omvang. Daarbij zijn mijn heupen wel weer redelijk breed. Veel badkleding zit voor geen ene meter, of ze hebben mijn maat niet. Gelukkig kon je op de site van Asos de top en het broekje los van elkaar bestellen. Toen ik deze prachtige bikini op de site zag verschijnen was ik gelijk verliefd. Toch twijfelde ik een tijdje vanwege het broekje dat high waisted is. Zou het mij wel staan? Toch wilde ik het wel proberen en toen de bikini aan was gekomen was ik super blij. Het broekje en het topje zaten allebei perfect, en nog belangrijker; heel erg fijn.
Ik ben super blij dat ik nu twee fijne bikini's heb gevonden voor de zomer, maar ik ben er nu dan ook wel weer klaar mee. Badkleding kopen blijft naar mijn mening vervelend. 




16 opmerkingen:

  1. Ah, wat een super, super leuke bikini!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe tof is deze! Ik vind sowieso dat highwaisted al heel leuk. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De bikini is echt super leuk! Ik heb met bikini's kopen precies hetzelfde probleem.. Super vervelend.. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha fijn om te horen dat ik niet de enige ben op deze aardbol met dit probleem ! :)

      Verwijderen
  4. It looks so nice
    I love the floral print.

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave bikini! De print is super en de stof oogt erg luxe. Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja klopt , je hebt gelijk! Het materiaal waarvan de bikini
      is gemaakt voelt erg goed aan, net wat dikker dan normaal gezien.

      Verwijderen
  6. Ik vind zo'n bikini zo gaaf. Dat hoge broekje is heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This is such a beautiful swimsuit! I love the floral print!

    http://roadesque.com
    http://ourruins.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wauw, wat een prachtige bikini is dit zeg! Als ik je zo je figuur hoor beschrijven, dan kan ik je verzekeren dat ik in hetzelfde schuitje zit ;) Altijd lastig, het vinden van een bikini, maar je bent meer dan geslaagd hierzo! Wat een prachtexemplaar!
    XO IMKE | Pastellics

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een supermooie bikini zeg! Ziet er heel tof uit. Ik heb altijd precies hetzelfde met bikini's haha. Ik begin in april altijd al met bikini's kijken op internet, maar op de één of andere manier sta ik elke augustus weer in de uitverkoop tussen de laatste bikini's te zoeken. Dankjewel voor je lieve reacties op m'n blog trouwens, het maakte me heel erg blij. :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen