zondag 11 september 2016

Shadows

"Soms heb ik van die momenten dat ik denk "had ik nou maar mijn camera meegenomen ". Het liefst leg ik alle mooie dingen die ik tegen kom vast. Ik let op alle kleine dingen om mij heen. Dat is ook iets wat ik vorig jaar op de kunstacademie heb geleerd; analyseer alles om je heen, en geniet van de kleinste dingen. Zo heb ik een liefde ontwikkeld voor het drogen van bloemetjes, en ben ik ook obsessed met allerlei soorten plastic (bubbeltjes plastic fav. of all time :')).  Zo'n drie kwartier geleden stond ik op het punt om onder de douche te gaan, maar toen ik de prachtige schaduwen op mijn deur zag, moest ik ze fotograferen. Gelukkig lag mijn camera op mijn kamer, opgeladen en al. "









Foto's hoeven voor mij echt niet altijd perfect te zijn, soms is een bepaalde sfeer in het beeld dat je maakt al voldoende. Ik weet niet of jullie wat aan deze foto's hebben, misschien ter inspiratie?! Ik wilde het in ieder geval graag met jullie delen.

leg jij ook alle kleine, fijne momentjes vast?


11 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben ook altijd zo gefascineerd door de schaduw haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe foto's! Schaduwen kunnen zo fascinerend en mooi zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook vaak dat als ik een bepaald moment of ding zie, ik hoopte dat ik mijn camera bij me had! Ik denk dat ik mezelf heb aangeleerd om veel moois in kleine dingen te zien :) Schaduwen zijn mooi, toffe fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke foto's! Ik word ook altijd zo vrolijk van dit soort kleine dingetjes, vanochtend viel het licht heel mooi in mijn kamer en pakte ik ook gelijk m'n camera, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg, die schaduwen! Die kleine momentjes zijn inderdaad heel fijn en al helemaal als je ze vastlegt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind de foto's echt super gaaf! Hoeven wij niet per se wat aan te hebben, maar we kunnen het wel gewoon waarderen om de esthetische waarde :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar heb je ook weer helemaal gelijk in! geniet ervan haha :)

   Verwijderen
 7. Dat heb ik gewoon echt elke dag als ik 's ochtends naar school fiets en dan de zon zie opkomen bijv. Zo fijn en dan wil ik gewoon mijn camera hebben om foto's te nemen. Mooie foto's dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je gemaakt! Heel grappig ook die foto waar je jezelf ziet fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen