woensdag 7 september 2016

Nieuwigheden

"Ik stap op mijn kleine vouwfiets en fiets rustig weg terwijl ik geniet van de ondergaande zon. Mijn achtste schooldag zit er al weer op. De laatste paar uren bestonden uit een college gevuld met informatie over revoluties uit de achttiende eeuw. de minuten verstreken snel, ik ben nog nooit zo geboeid geweest tijdens een les over geschiedenis/kunstgeschiedenis. Tussen alle nieuwigheden door vierde ik afgelopen zondag mijn verjaardag met familie. En sinds die middag ben ik in het bezit van een prachtige Tamron lens, voor op mijn camera. Een nieuwe lens? Ja die had ik nodig omdat ik tijdens mijn vakantie in Italie mijn Nikon kit lens kapot had laten vallen met mijzelf erbij. heel vervelend en onhandig dus. Maar toch spreken we hier van een geluk bij een ongeluk, want de lens die ik nu heb is geweldig. Ook werd ik afgelopen week benaderd door een medewerker van " goedkopesdkaart " en mocht ik een 32GB sd ontvangen. "






Ik was al bekend met "Sandisk" en heb er al meerdere sd kaartjes van gehad waar ik erg tevreden over ben. Nu kreeg ik een micro sd, waar ik super blij mee ben. Op mijn studie moet ik constant bestanden overplaatsten en versturen en het is zeker handig om zo'n klein kaartje te hebben voor wat extra ruimte. Meer informatie hierover kun je hier vinden: sandiskultrasd . Ook zit er nog een adapter bij waardoor je de kaart kan gebruiken als "normale" sd. het bedrijverkoopt ook powerbanks die  handig kunnen zijn, zeker als ik in de weekenden veel moet reizen met de trein. Ik ben tevreden over de producten, en ook zeker over de prijzen ervan. Kortom, voor mij handige studenten nieuwigheden die ik zeker zal gaan gebruiken de komende jaren.
En dan mijn nieuwe lens. De laatste foto is wat wazig omdat ik met mijn oude lens een foto heb gemaakt van mijn nieuwe lens, dus vandaar. Maar dit is hem dus! Ik ben er onwijs blij mee. En over fijne nieuwigheden gesproken; deze lens hoort daar zeker bij. hij maakt zoveel mooiere foto's, dan de lens die ik eerst had en hij werkt ook enorm fijn.


Wat zijn jullie fijne nieuwigheden van afgelopen maand?


7 opmerkingen:

 1. ah gelukkig een nieuwe lens ! ben benieuwd wat je allemaal gaat fotograferen liefje (en niet meer kapot vallen okay?)
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik viel van de week en mijn knie ligt open sorry koala ik zal beter op mezelf en mijn camera passen xxx

   Verwijderen
 2. ik heb ook mijn lens pas kapot laten vallen, niet zo slim haha :P en gaaf je nieuwe lens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en... ook met je nieuwe lens! Dat je er veel plezier van mag hebben en dat je er heul veel mooie foto's mee mag maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je een nieuwe lens hebt! Ik ben benieuwd naar de foto's die je ermee maakt :) Ook fijn dat je een sd-kaart mocht uitzoeken. Als ik een nieuwe SD-kaart ga kopen (wanneer ik m'n nieuwe camera koop in oktober) dan ga ik ook eens kijken of ik 'm daar koop of bij Coolblue ofzo. Ik had me een tijdje terug al wel verdiept in soorten sd-kaarten, maar de helft ben ik alweer vergeten haha. Het is altijd zo'n gedoe met snelheden van sd-kaarten en aantal GB enzo..

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zonde van de andere lens, maar gelukkig heb je een nieuwe! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die lens alleen al ziet er zo mooi en profi uit! En wat leuk dat je die SD-kaart mocht kiezen. Ik blijf je blog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen