maandag 23 november 2015

Memories | 231115

In september kreeg ik van mijn vriend, voor mijn verjaardag, een polaroid camera. Ik heb dat toen ook met jullie gedeeld in een post, en nu wil ik de gemaakte foto's met jullie delen. Er zijn alweer een paar maanden verstreken, en ik heb al heel wat mooie foto's kunnen maken. Aan het begin was het wel een beetje wennen, en werden de foto's niet altijd zoals ik had verwacht of had gewild. Onderhand heb ik het al wat beter onder de knie en vind ik sommige foto's erg goed gelukt. De leukste foto's wil ik vandaag met jullie delen. • Dit is een van de eerste polaroids die ik maakte, en die hebben jullie dan misschien ook wel voorbij zien komen in de andere post over mijn camera. Ik kies er toch voor om deze foto weer te laten zien omdat ik het gewoon een heel leuk sfeerbeeld vind. Het is een belangrijk onderdeel van mijn kamer. Een kastje in de hoek, met allerlei tijdschriften, mijn naaimachine, schilderpapier. En het is daarbij ook de plek waar ik altijd al mijn geliefde tote bags op hang!
 • Deze foto maakte ik op de dag dat ik mijn jas kocht. Vaak als ik met bepaalde items heel blij ben dan leg ik dat graag vast. Polaroids hebben vaak een hele mooie dromerige kleur, en met deze winterjas komt dat al helemaal goed naar voren. doordat ik mijn jas voor een donkere poster heb opgehangen is het contrast groter, en komt de jas goed naar voren.


 • Deze prachtige klimop planten kom ik elke dag tegen als ik terug fiets naar huis fiets van waar ik werk.Nu zien ze er helaas een stuk minder mooi uit, maar toen ik deze foto maakte ( in het begin van de herfst), zag het er echt super mooi uit. Elke dag fietste ik er weer langs en keek ik ernaar, en uiteindelijk besloot ik gewoon een keer mijn camera mee te nemen en er een foto van te maken.

 •  Deze polaroid heb ik afgelopen zaterdag gemaakt op school tijdens Fashion Design. We gingen mouleren op de pop, en ik besloot materialen te gebruiken die reflecteren, of waar het licht doorheen schijnt. We moeten bij de eindbeoordeling uiteindelijk een foto reportage hebben gemaakt van alle idee├źn die we op de pop hebben gemaakt, en dus besloot ik ook een foto te maken met mijn polaroid camera. Doordat die camera bijna altijd flitst krijg je een heel mooi effect, met veel reflecterende onderdelen. 
" Lights shine, reflections arise "


 • Deze maakte ik op de dag dat ik met Ishara outfit foto's ging maken bij het Spookstation. De zon ging onder en het was echt een prachtig moment voor een foto. uiteindelijk is hij een beetje donker uitgevallen, maar toch ben ik tevreden.

 • De laatste foto die ik vandaag met jullie deel is ook afgelopen zaterdag gemaakt op school. De trappen bij ons op school zijn allemaal geel, en ik dacht dat dat een heel gaaf effect zou geven bij het maken van een foto met een polaroid camera. het was onderhand al bijna donker buiten, en door de flits werd het een beetje een mysterieuze foto. Zoals je wel kunt zien, heb ik de foto niet zelf gemaakt, maar een lief vriendinnetje uit mijn klas.


Welke is jullie favoriet?

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Vooral met die bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet is de foto van de kast met tijdschriften, precies om de reden die jij ook aangeeft: ze geeft een aardig sfeerbeeld.
  Wel heel leuk lijkt me dat, zo'n Polaroid camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto's zijn echt heel erg leuk! Ik vind de foto van je schoolproject echt zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen