maandag 20 juni 2016

Vintage du kilo II

prachtige details, bloemen printjes, kanten mouwen, lederen tassen en kwalitatieve materialen. Ik heb het over mijn items van vintage per kilo. Een tijdje terug ging ik voor de tweede keer naar een kilo sale en de kledingstukken die ik daar heb kunnen bemachtigen maken mij erg blij. ik houd van alle details die ze hebben en de kwaliteit van de stoffen. ik ben zeker niet tegen het winkelen bij ketens als Primark en H&M, maar toch vind ik het exclusieve van vintage kleding echt wel wat hebben. In de tijd waar deze items vandaan komen was er nog veel minder sprake van massa productie. en werd kleding ook echt met kwaliteit op de markt gezet. tegenwoordig is het voor veel mensen vooral belangrijk dat je zo goedkoop mogelijk iets moois kunnen scoren. Ik ben blij met de variatie die er het afgelopen jaar in mijn kledingkast is ontstaan. op mijn berichtje over mijn dagje alleen kreeg ik meerdere reacties en/of vragen of ik de items die ik had gekocht wilde laten zien; natuurlijk wil ik dat!






Ik was al een hele tijd opzoek naar de perfecte highwaisted short. Zo had ik er al eens een paar gepast bij winkels als Zipper, maar zelfs met de grootste maat kreeg ik de broeken niet over mijn heupen heen. Eigenlijk had ik het al opgegeven maar toen ik in de Eusebius kerk kwam zag ik gelijk bij de ingang al een grote tafel gevuld met denim shorts.. "oke.. ik probeer het nog een keer" dacht ik bij mezelf. En ja hoor, de eerste beste short die ik pakte zat perfect, en hij had een prachtige kleur.  Daarnaast vond ik ook nog eens een prachtige highwaisted short van suède, in een prachtige doffe, blauwe kleur.



afgelopen jaar ben ik een groot fan geworden van midirokken. En op deze was ik gelijk verliefd. de stof is super glad en zit enorm fijn. daarnaast is de print die erop staat ook prachtig, toch?! Ook vond ik deze tas, die perfect is voor mijn laptop. op de foto oogt hij bruin, maar hij is toch echt bordeaux rood. een prachtig kleurtje.




tenslotte vond ik nog deze twee prachtige, zomerse bloesjes. ik kwam uit op zo'n twee kilo en ging blij de deur uit met mijn prachtige aankopen. 










16 opmerkingen:

  1. Je blog is prachtig en ik ben echt helemaal weg van je header (zon en maan)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hele toffe items! Mijn beste aankoop bij de vintage per kilo sale was een spijkershort van Giorgio Armani. Blijven leuk die vintage shorts!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ah wat tof! Ik zag er ook een liggen van lacoste.. ik paste hem maar twijfelde toch.
      nu ik eraan terug denk had ik hem gewoon moeten halen haha :)

      Verwijderen
  3. Wauw, wat een toffe items!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die shorts en die bloesjes vind ik heel leuk! Ik denk dat ze ook mooi combineren bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt wel lekker gescoord zie ik, leuke dingen zitten er tussen!
    Broeken kunnen echt lastig zijn ja, gelukkig heb je een paar goede gevonden (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie dingen heb je kunnen scoren (je hebt beter kunnen slagen dan ik, haha). Die blousejes zijn erg schattig, en heeel toffe shorts!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben laatst ook in een vintage winkel geweest, maar ik kan nooit iets leuks vinden. Of te groot of het is 'm net niet. Maar erg tof dat jij leuke dingen hebt kunnen scoren. Ze zijn echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie items! Ik hou zelf ook wat meer van exclusieve items. Binnenkort maar eens vintage winkeltjes afstruinen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supercoole items! Ik ben dol op dit soort unieke, vintage items!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. The bag looks so cool
    I love vintage so much

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat een mooie aanwinsten weer. Ik vind dat suède shortje prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen