vrijdag 3 juni 2016

Vagabond Ladies

al een hele lange tijd was ik opzoek naar deze pareltjes. Vorig jaar was het een grote trend en waren ze overal te koop, en nu kon ik ze bijna nergens vinden. Eerst was ik niet van plan om er wat meer geld aan uit te geven, maar toen ik ze voor zeventig euro bij Sarenza zag moest ik ze hebben. Ik heb het over; fisherman sandalen. Na vijf dagen gewacht te hebben, werd mijn pakketje bezorgd.. en helaas ze waren te klein. Een maat groter was niet meer te bestellen en dus ging mijn zoektocht verder. Uiteindelijk vond ik bij de outlet van Vagabond nog een soort gelijk paar. Ik besloot gelijk een maatje groter te bestellen met de hoop dat ik deze wel zou passen. Na weer een aantal dagen met smart gewacht te hebben waren ze er. En ja hoor.. maatje negenendertig was weer veel te groot. Chagrijnig bracht ik de schoenen terug naar een Kiala punt . die middag bestelde ik gelijk weer een maatje kleiner.. Zouden ze nu wel passen? Gister kwam mijn derde poging tot het bemachtigen van deze sandalen dan eindelijk. En ik paste ze! En wat zitten ze ongelofelijk lekker. Ik denk, of weet haast wel zeker dat ik hier heel veel plezier van ga hebben. 










Ik had al vaker op de site van Vagabond shoes gekeken, maar nooit wat besteld. De schoenen zijn gemiddeld honderdvijftig euro, en dat vind ik redelijk prijzig voor mijn nog groeiende voeten. Deze ladies heb ik uiteindelijk kunnen bemachtigen voor slechts zestig euro (origineel prijs; honderd euro). Ik ben super blij dat ik ze voor dit prijsje heb kunnen krijgen, en al helemaal vanwege de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. De sandalen zijn van echt leer, en lopen erg comfortabel.


Heb jij wel eens schoenen besteld bij Vagabond Shoes ?






10 opmerkingen:

  1. Errug leuk schoenen! Het viel me de laatste tijd al op in het straatbeeld dat dit soort zolen weer helemaal terug is van weggeweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet helemaal mijn smaak, maar jij weet dingen die ik normaal niet super vind altijd zo te stylen dat ik denk: DIT WIL IK OOK. Ik ben heel benieuwd dus.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dat is erg lief!
      Er komt binnenkort een outfit post met deze sandalen online,
      Dus dan kan je zien hoe ik ze combineer :)

      Verwijderen
  3. Ze zijn echt tof! Zelf zou ik het niet zo snel kopen. Ik volg je blog nog niet! Nog niet hehehe. Maar als ik Lisa's comment lees, heb je HEEEEUL veel verstand van mode. Dus ik ben benieuwd hoe je ze gaat combineren. En oh bij deze: ik ga je nu per direct volgen op Bloglovin'! +1 volger hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh love them! Ze zijn echt heel leuk :) en wat chill dat je ze voor 60 euro hebt kunnen scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dan heb je ze voor 60 euro inderdaad nog aardig goedkoop weten te scoren! Heel leuk, lijken me ook super confortabel zitten. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zoo mooi omg! Toch vind ik 60 euro nog aardig prijzig, maar altijd beter dan 100 euro! Ik ben benieuwd naar hoe je ze gaat combineren!

    BeantwoordenVerwijderen