woensdag 11 mei 2016

Stripes

Alweer een week geleden ging ik op woensdag naar mijn zus, Lydia, in Veenendaal om een dagje te winkelen, en om samen de vrijheid te vieren op 5 mei. Op die donderdag gingen wij (mijn zus, haar vriend, mijn vriend en ik) naar het bevrijdings festival in Wageningen. Ik heb een super leuke dag gehad en wat was het prachtig weer. Door de hele stad waren verschillende podiums met verschillende soorten muziek. Alles stijlen door elkaar, dus er was voor ieder wat wils. Ook bleef ik de dag erna nog bij mijn zus en hebben wij heerlijk uitgebreid geluncht met afgebakken broodjes brie en wat heerlijke tapas hapjes. Omdat het nog steeds prachtig weer was, vroeg ik mijn zus of ze wat outfit foto's wilde maken. en zo gezegd zo gedaan.













mijn outfit: Culotte, Zara - top,C&A- Sjaal, Only -ketting, WE - zonnebril, Lucardi - schoenen, Van Haren.

Outfit Lydia: Broek, Vero Moda - shirt, H&M- bril, Polette - Schoenen, Invito.


Dan als laatste nog een klein, leuk dingetje wat ik met jullie wil delen. Ik heb namelijk een tijdje terug de win actie van http://www.afashionwayoflife.com gewonnen. en ik mocht 25,00 euro besteden in de webshop; http://www.telefoonhoesjestore.nl . En dit zijn ze dan geworden. Ik ben er super blij mee, dankjewel Janine! Het bestellen op de website ging er snel en makkelijk, ook had ik de hoesjes binnen twee dagen thuis. 



9 opmerkingen:

  1. Helemaal mijn ding, dit! Ik vind de combi van de strepenbroek met brogues en en bloemensjaal errug geslaagd. En... toevallig heb ik dezelfde dr. Martens. Ik heb ook die met die kwastjes in precies dezelfde kleur. (Ze zitten alleen niet zo héél comfortabel, vind ik.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk die broek, beide eigenlijk haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beiden een hele leuke outfit! Strepen zijn gewoon tof hihi. Liefde voor die schoenen ook! Ik had ze ook gepast, maar helaas was het model niet passend voor mij...
    Mooi hoesje ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke outfit! Hopelijk wordt het weer zo snel zo lekker warm als toen :) Klinkt als een hele leuke dag samen met je zus, haar vriend en je eigen vriend!

    Die ringen op mijn blog had ik geloof ik binnen 1.5 week binnen, weet het niet meer zeker. Weet ook niet meer welk account maar als je bohemian rings opzoekt krijg je er heel veel! Heb toen gewoon de goedkoopste gepakt hahah.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh dankjewel! Ja ik vroeg naar de account omdat sommige accounts minder
      betrouwbaar zijn dan anderen. Maar ik ga zeker kijken, thankyou!
      kus

      Verwijderen
  5. Ik vind de streepjesbroeken erg leuk bij je staan! -x-

    www.marushilifestyle.nl

    BeantwoordenVerwijderen