woensdag 30 maart 2016

Vintage du kilo

Strijdend lopen ik en Anna met de tierende wind langs ons heen van Rotterdam centraal naar het WTC. Eenmaal aangekomen sluiten we aan in de lange rij, en krijgen we even de tijd om lekker warm te worden. Gelukkig duurde het wachten ook weer niet te lang en kon het feest snel beginnen. Wat een enorm fijne sfeer hing daar, allemaal vrolijke mensen op een plek.  Onbekende maakte een praatje met elkaar, meiden die massaal kleding passen en het enthousiaste personeel dat op rollerskates rond reed. Ik heb het over; vintage per kilo.





Voor sommige van jullie zal hij wel bekend voorkomen; de blauwe plastic zak! Bij de ingang neem je deze mee, en hier kun je jou gevonden pareltjes in verzamelen.


Reizend in de trein hadden ik en Anna het al over speciale dingetjes waar we naar opzoek waren. Een van de dingen die ik noemde waren; midi rokken. En die heb ik zeker gevonden. Ik was gelijk al enorm tevreden over de kwaliteit van de kleding die er hing. Alles was netjes en bij niks mistte een knoop. 


Een tijd terug vond ik bij de zara een highwaisted pantalon, en die zit echt geweldig. Nu vond ik afgelopen zondag bij vintage per kilo nog twee van deze broeken. eentje in een mooie, rustige grijze kleur en nog een prachtige legergroene broek. Tijdens het passen waren ze wel een beetje wijd, maar ik heb ze toch meegenomen (innemen kan altijd nog).



Tenslotte kocht ik nog een prachtige suède overgooier en een rood jasje met geborduurde details. Ik eindigde met meer dan vijf kilo aan prachtige items in mijn tas en kon tevreden naar huis gaan. Ik heb echt een onwijs leuke eerste paasdag gehad.

Zijn jullie ooit naar een vintage per kilo evenement geweest?


11 opmerkingen:

  1. Wat n toffe items heb je gescoord zeg! Vooral dat rode jasje, wauw! Ik hou echt van kilo sales <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een leuke dingetjes heb je gescoord! Ik wil echt graag eens naar zo'n sale, heb ik nog nooit gedaan. Ik denk dat vintage vaak toch niet echt mijn stijltje is, maar als ik het bij anderen zie vind ik het zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou gewoon een kansje wagen ! Entree is gratis
      En er zit van alles wat tussen.. Als er een keer een
      Bij jou in de buurt is zou ik echt gaan :)

      Verwijderen
  3. Oh wat gaaf! Moet ook eens een kilo sale gaan zoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kledingstukken heb je gevonden. De rode overgooier is echt mooi, echt een blikvanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ah ja vintage per kilo is zo geweldig ! ik ben de vorige keer in amsterdam ook zo onwijs goed geslaagd !
    xx Ish

    BeantwoordenVerwijderen
  6. such gorgeous vintage collection! loving the boots<3
    www.rebelrebel.co x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw wat ben je goed geslaagd! Ik vind dat suede hesje super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt hele leuke items!!!!! Ik ben nog nooit naar een kilo evenement geweest, maar het lijkt me wel heel tof. Vooral als je leuke dingetjes weet te vinden (maar dat is ook de charme van tweedehands shoppen). Echt leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je veel toffe dingen kunnen vinden! Ik ben ook paar keer naar een kilo sale geweest en heb er ook wel een aantal dingen gescoord waar ik nog steeds erg blij mee ben!

    BeantwoordenVerwijderen