zondag 15 november 2015

Outfit | 151115

Volgens mij is het zonnige herfst weer dan nu toch echt voor bij. Nu komt het gedeelte van de herfst wat ik niet leuk vind: veel regen en een hard waaiende wind. Gelukkig had ik een tijdje geleden met Ishara nog outfit foto's gemaakt, met onder andere de outfit die ik vandaag met jullie ga delen.











Zoals je op de foto's kunt zien was het toen nog mooi weer. Dus zo kunnen jullie nog even na genieten! haha :). Dit is nou echt zo'n outfit waar ik heel blij van word; super comfy maar zeker ook wel leuke items. Mensen denken bij een comfy outfit al snel aan een simpele broek en een sweater, maar ik vind rokjes altijd erg fijn zitten. Dit rokje vind ik super leuk, met de knopen voorop en de geweldige herfstige kleur. Om de kleur toch op de voorgrond te houden draag ik er een wat simpelere gestreepte trui boven.

Trui - H&M
Rokje - Primark
Schoenen - Zuiki
Overknees - Primark
Armband - Primark



10 opmerkingen:

  1. Mooie outfit! Ik vind je rokje erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, heel fijn zulk herfstweer. Wat een mooie foto's. Tof rokje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, dit vind ik nou een ontzettend leuke herfstoutfit! De onverwachte combi van dat rokje met dat marine gestreepte shirt vind ik erg leuk, maar die schoentjes die jullie aanhebben... ben ik helemaal gek op!
    Leuke foto's, trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke herfst foto's! Mooie outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie herfstfoto's en leuke outfit ook natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie herfstfoto's, ik vind je outfit geweldig! Vooral het bruine rokje is heel fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige foto's, doet me goed om je zo te zien stralen! En daarbij komt dat ik je outfit ook echt onwijs mooi vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zó leuk om foto's in het bos te maken! De foto waarop je blaadjes in de lucht gooit is mijn favoriet, echt heel leuk! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind je outfit echt geweldig! De strepen gecombineerd met die rok is echt leuk!! En de foto's zijn ook echt heel erg leuk genomen. Vooral die foto waar je de blaadjes in de lucht gooit. Leeeu-heuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, gorgeous location for a photo shoot! Also love your outfit...the striped top is so cute!

    http://roadesque.com
    http://ourruins.com

    BeantwoordenVerwijderen