dinsdag 10 november 2015

Acheter | 111115

Vroeger werd ik op elf november altijd verwend met lekkere snoepjes, als ik met Sint Maarten langs de deuren ging. Dat doe ik nu natuurlijk niet meer, maar ik verwen mezelf nog wel vaak met kleine dingetjes die ik leuk vind. Zoals ik al vertelde ben ik afgelopen weekend eventjes het centrum van Arnhem in gegaan en bezocht ik daar wat leuke winkeltjes. Heerlijk vind ik dat, gewoon lekker rond snuffelen in winkeltjes, met leuke hebben-dingetjes.




 
Deze mega tote bag kocht ik, zoals je kan zien, bij Loft. Ik wilde al heel lang een wat grotere canvas tas maar kon het nergens vinden. Toen zag ik deze hangen, en moest hem gelijk meenemen. Ik moet zeggen dat deze wel heel erg groot is, maar ik vind het wel iets gaafs hebben.



Ook kocht ik bij loft twee prachtige kaartjes. Ik ga ze niet versturen, maar heb ze ter decoratie opgehangen in mijn kamer. Op een van de kaartjes staat een heel mooi gedichtje:
" DE WERELD STRAALT MEER BEETJES
 JA ZELFS IN DE NACHT
DE WERELD IS WAT MOOIER
NOG MOOIER DAN VERWACHT
WANT MET JOUW KLEINE KOPPIE ZORG JIJ VOOR WARMTE VUUR
MAAK JIJ DE DAGEN FIJNER
MET LIEFDE HEEL ERG PUUR "

In Arnhem zit ook een leuk winkeltje dat 'Van Mij' heet. Als je een keer in Arnhem bent zou ik er zeker een keer langs gaan! Het winkeltje heeft allerlei leuke, en zelfgemaakte items. Ik kocht hier een notitie boek, verpakt in een ander boekje. Dit vond ik zo'n leuk idee, en het zag er zo mooi uit. De ouderwetse typemachine op de voorkant vond ik ook erg gaaf. De tekst die erboven staat spreekt mij dan weer totaal niet aan, maar daar plak ik dan gewoon nog wat over heen.




Met dit item ben ik echt enorm blij! Ik ging met een goede vriendin mee naar de stad gister, in eerste instantie om samen wat te drinken bij de La Place, maar uiteindelijk zijn we ook nog lekker gaan winkelen. Zij had dit jurkje al eens gepast maar twijfelde of ze hem nou moest kopen, we besloten het jurkje allebei te gaan passen. Na wat gedoe met verschillende maten passen, is het gelukt. Ik vind de kleur echt prachtig, en het detail met de rits + de open achterkant maakt het helemaal af. Dit jurkje kan je in de zomer aan, maar ook in de winter/herfst met een mooi jasje erover heen. Jullie zullen dit jurkje zeker nog wel zien terug komen in een outfit post!









13 opmerkingen:

  1. Wat fijn, zo'n grote tote bag. Mooi <3. Mooie letters ook die erop staan. En wat een leuke jurk. Lekker opvallend zo'n kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat gedichtje spreekt mij echt aan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooi kleedje en een mooi gedicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig blog heb je! Ben benieuwd of je die van mij ook leuk vindt. Zou het super tof vinden als je een kijkje wilt nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die jurk past je echt prachtig mooi! En die kleur is ook zo mooi... Dat is een aankoop waar je geen spijt van moet hebben. ;-)
    Zo'n winkeltje met zelfgemaakte items, daar zou ik mijn hartje ook kunnen ophalen. Leuk notitieboekje heb je er gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Such a cute navy color dress
    Love the bag as well

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaaaf! Die canvas tas is ook echt onwijs tof, ik ben ook al een tijdje opzoek naar zo'n grote, zodat er wat meer in past.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die canvas tas is zó gaaf! Net zoals dat jurkje, echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Your dress is so pretty...love the vibrant color!

    http://roadesque.com
    http://ourruins.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke items heb je gekocht! Die canvas tas is idd wel héél erg groot, maar wel nice

    BeantwoordenVerwijderen