maandag 29 augustus 2016

artEZ

Helemaal uitgeput kom ik thuis, ik plof mijn tassen neer en denk "ik verzet geen stap meer". Dit waren de eerste momenten na mijn introductie week. Ik heb een onwijs geweldige, drukke en vermoeiende week gehad waar ik enorm van heb genoten. Het was een week vol fijne feestjes en enorm leuke workshops, gesprekken, lekker eten, jamsessies en wat spellen. Vandaag moest ik de knop weer om zetten en vertrok ik om kwart voor negen uit mijn stulpje op weg naar school voor mijn eerste les dag. In de ochtend "experimenteel ontwerp" en in de middag "model tekenen". Ik heb genoten. Niet alleen van de vakken maar ook van mijn fijne klasgenootjes en ik kijk uit naar de dagen die gaan volgen. Wat ik al wel weet is dat ik het onwijs druk ga krijgen, en ik moet mijn weg daarin nog even vinden, ook in combinatie met het bloggen. Ik hoop dat ik snel tijd heb om voor jullie een  artikeltje online te zetten. Liefs.

8 opmerkingen:

 1. Veel plezier bij je nieuwe opleiding!
  (Errug leuke combi trouwens, dat geruite rokje met die 'bolletjes' panty. Al helemaal tegen die achtergrond van dat dessin op je dekbed. Leuk bedacht.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat allemaal goed komen met die nieuwe opleiding, tijd voor bloggen komt vanzelf wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat klinkt dat leuk en gaaf allemaal! Heel veel plezier op je nieuwe opleiding :) Leuke foto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier met je opleiding en dat gaat zeker goed komen! Ik ben ook bang dat ik amper tijd over ga houden voor bloggen, maar we komen er samen hopelijk wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat cool! Waar volg je de opleiding? Ik studeer als het goed is dit jaar af aan het ArtEZ! Wat toevallig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat cool! Waar volg je de opleiding? Ik studeer als het goed is dit jaar af aan het ArtEZ! Wat toevallig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier en succes! Wat een leuke outfit trouwens ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen