maandag 4 juli 2016

Mijn paleisje

vals zingen mijn vriend, vader en ik mee met " hit the road jack ", terwijl we in een gehuurd busje opweg zijn naar Arnhem. Ik ga namelijk verhuizen. Na veel drukte op de weg kwamen we dan eindelijk aan bij mijn nieuwe stulpje. we begonnen gelijk met het naar boven brengen van allerlei spullen. Drie smalle en stijle trappen omhoog, maar dan ben je er. In mijn paleisje. Donderdag ontving ik de sleutel, en afgelopen weekend bracht ik mijn eerste nacht door op dit prachtige plekje. Dit deed ik niet alleen maar mijn lieve zus kwam langs en we vermaakte ons de hele avond met een langdurend ouderwets potje pesten. 

Op zondag middag kwam ook mijn toekomstige huisgenoot, Merel, nog wat spullen brengen samen met haar ouders en vriend. daarna hebben we nog gezellig koffie gedronken en genoten we van onze middag. Rond vijf uur keerde ik weer terug naar lelystad met de trein. Ik heb enorm genoten en ik kan niet wachten tot ik in augustus hier zal blijven wonen. Het zal in het begin nog wel moeilijk worden; het missen van mijn ouders, beginnen aan een zware studie, ver weg wonen van mijn vriend en nog veel meer dingen. Maar wat ik ook weet is dat ik een hele leuke tijd ga hebben en dat uiteindelijk alles wel op zijn plek zal vallen. 

wonen jullie nog thuis?


20 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Gaat vast allemaal goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JAJAJAJA het ziet er zo gaaf uit liefje ik kan niet wachten tot ik kom logeren !
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n ontzettend ongelooflijk leuke kamer heb je daar gevonden! Die houten plafondbalken... zo romantisch. En dat raampje (dat éne dat een beetje openstaat)... Fantástisch!
  Echt heel leuk! Ik wens je heel veel plezier in je nieuwe woonst. Lijkt me erg leuk om het mooi in te richten. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat gaaf! Mooi ook die balken zo en dat kleine schattige raampje. Ik denk dat dat helemaal goed gaat komen :) Gaaf die hangmat, die wil ik ook :D
  Veel plezier met je nieuwe woning!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg!! En het gaat echt wel goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's!! Super spannend dat je gaat verhuizen, maar ook heeel leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je nu je eigen plekje hebt! Ik kom redelijk vaak in Arnhem, and I really love that place! Je gaat sowieso een fijne tijd tegemoet daar. Je uitzicht is ook prachtig. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk om te horen! Misschien maar eens meeten
   Daar dan hihi :)

   Verwijderen
 8. Het ziet er zo leuk uit daar (of het komt gewoon door je leuke foto's)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Die hangmat is supercool!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk zeg, die hangmat is echt geweldig! Verhuizen lijkt me wel spannend, maar ook wel weer leuk en je bent gewoon aan iets nieuws toe op een gegeven moment ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. o wauw die hangmat!! Ik verwacht wel een roomtour een keer hoor!;p

  Verhuizen blijft leuk. Kun je lekker alles opnieuw inrichten... ennuh arnhem is een superleuke winkelstad ook nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie uitzicht en leuk hoe je de foto's bewerkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je uitzicht is echt prachtig en stiekem ben ik (heel) jaloers op de hangmat die je in je kamer hebt hangen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Arnhem is écht een geweldige stad en ik weet zeker dat je het er heel erg naar je zin gaat krijgen. Je woning ziet er fantastisch uit (zo lekker sfeervol door die houten balken en het dakraam)! Alvast heel veel succes (en plezier)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat ziet er tof uit! Mooi uitzicht ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah wat leuk, Arnhem! En je woning ziet er al zo leuk uit op die fotootjes. Heel tof. Veel plezier en succes met alle nieuwe dingen, komt vast goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat ziet dat er goed uit. Ik ben er zeker van dat alles wel goed zal komen en dat je daar snel zult wennen. Succes alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen