dinsdag 17 mei 2016

Romantic Boho

normaal gezien ben ik niet heel veel bezig met trends, en koop ik vooral wat ik zelf leuk vind. Nu is er al een tijdje een trend gaande, de bohémien/boho stijl. ik ben al jaren helemaal fan van deze stijl en ik vind het dan ook echt super dat het nu op zoveel plekken te koop is.
Ik was afgelopen week een beetje aan het rond surfen op het internet en kwam daarbij terecht op de "romantic boho" pagina van ESPRIT. Deze pagina maakte mijn liefde voor deze stijl alleen maar groter en het inspireerde mij heel erg om ontwerpen te maken en looks. Daarom deel ik vandaag met jullie een look die ik zou dragen van de "romantic boho" pagina, en daarbij nog twee haarlooks die je bohemian outfit helemaal af kunnen maken.
Dit is dan de look die ik heb samengesteld. Toen ik op de pagina terecht kwam was ik opslag verliefd op de culotte. Wat een prachtige print! Ook zag ik deze toffe leren sandaaltjes die weer perfect pasten bij het tasje. Ik wil zeker deze zomer nog bruine sandaaltjes scoren want ze zijn altijd prachtig. Omdat de broek redelijk druk is door de print heb ik er een wat neutralere blouse bij gedaan, MAAR wel met kwastjes eraan om in dezelfde (boho) stijl te blijven. Beide haarbanden heb ik besteld op de site van Esprit, ze zijn zo mooi. de prints van de haarbanden en de "messy" haarlooks maken je outfit voor de zomer compleet.
"romantic boho" pagina; http://www.esprit.nl/dames/trends-specials/bohemian-summer 
Wat vind jij van de bohemian stijl, En van dit soort inspiratie posts?
Vaker doen of niet?!

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke haarstijl! Boho is echt een toffe trend. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Errug, errug leuk gemaakt deze blogpost! Die sandalen vind ik trouwens fantastisch. Naar zulk soort sandalen was ik twee jaar geleden op zoek, maar kon ze toen nergens vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment!
   Haha dat heb ik nu precies andersom,
   Ik wil graag fisherman platforms maar ik kan ze nergens
   Vinden, maar vorig jaar waren ze overal en nergens verkrijgbaar.

   Verwijderen
 3. Echt heel leuk samengesteld! Dit is wel een heel leuk stijltje inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, heel leuk! Wat mooi gemaakt deze blogpost :). Liefde voor de boho trend <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net zo'n sjaaltje gekocht in de kringloop, deze blogpost is dus ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah super leuk! Ik hoop dat je wat aan deze haarlooks hebt :)

   Verwijderen
 6. Jaa, de bohemian trend is leuk, toch weet ik nog niet helemaal zeker of het bij me past. Die culotte is wel supermooi! En wat een leuke haarstijlen, ze staan je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waauw ik vind dat tweede sjaaltje zo leuk staan bij je, leuke haarlook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n sjaaltje als haarband vind ik zó leuk! Staat je super leuk ook trouwens. Ik ga het binnenkort ook eens proberen om mijn haar zo te doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen