dinsdag 22 maart 2016

Art #2 | 220316

Alweer een tijd terug, eind oktober, schreef ik een bericht over de dingen die ik maak. Vandaag wilde ik weer wat kunstigs met jullie delen. Namelijk mijn "Joel" boek. Hierin teken, schilder en plak ik alles wat in mij komt,maar ook wat ik mooi en/of leuk vind. Dit mooie boek begint steeds meer uit te puilen en hij is dan ook bijna vol, Tijd voor een nieuw dus. Als afsluiter deel ik wat dingen uit deze schatkist met jullie.

"mindstuck" een collage die ik alweer een hele tijd terug maakte. Ik begon met het tekenen van een hoofd en uiteindelijk werd het iets wat beschreef hoe ik mij soms voel. Ik denk van alles en het komt er niet uit, of anderen snappen het niet. Het blijft dus hoe dan ook vast zitten in mijn gedachtes. Nu klinkt dat heel zwaar, maar soms is het ook fijn. Ik heb hierdoor heel erg geleerd dat het hebben van een eigen mening iets tofs is. Dat uniek zijn tof is. Natuurlijk is het ook vervelend omdat je soms het gevoel hebt raar te zijn, en daarop is de eerste foto gebaseerd. ik noem het dan ook "how I feel sometimes". 
Zoals ik al zei plak ik ook alles op wat ik leuk of mooi vind. Leuke stickers uit de Flow, Vintage apparatuur, kaartjes van het theater , foto's en informatie van kunstenaars die ik tof vind etc. Bij elkaar is mijn dummy eigenlijk gewoon een soort dagboek voor mij.
Dingen hoeven voor mij niet altijd een idee of betekenis te hebben, ik teken ook gewoon wat in mij opkomt of wat er gewoon leuk uitziet.


"At first you know nothing, and in the and you know too much to keep your mind organized " 


Wat vinden jullie van mijn werkjes?


1 opmerking:

  1. Je hebt een hele gave tekenstijl! Vooral die tekening van het lichaam vind ik erg speciaal. Altijd leuk als iemand zijn eigen stijl heeft. xx

    BeantwoordenVerwijderen