zondag 7 februari 2016

TOEGELATEN! | 070216

Het is alweer een tijd geleden dat ik wat schreef en dat heeft een reden. Ik heb mij namelijk de afgelopen weken bijna volledig gestort op mijn toelating. Zoals de meesten van jullie al wisten deed ik afgelopen half jaar de voor opleiding Art & Design op Artez in Arnhem. Deze opleiding heb ik afgelopen weekend afgerond met een toelating. Ik wilde echt al een hele tijd Fashion design gaan studeren maar toen ik vorig jaar toelating deed werd ik helaas afgewezen. Dit jaar besloot ik toch wel weer om toelating te doen bij dezelfde opleiding. En ja hoor; IK BEN TOEGELATEN! Ik besef het mij nog niet helemaal, maar ik weet wel dat ik enorm blij ben. Het is zo fijn om een langere periode van stress goed af te sluiten met de zekerheid dat ik volgend jaar deze studie kan gaan volgen. Ik kijk er enorm naar uit, en ben benieuwd naar alle avonturen die komen gaan.
Afgelopen week had ik toch wel enorme stress, gelukkig was daar die lieve Ishara die mij een berichtje stuurde of ik een boswandeling wilde maken. En dat kon ik wel even gebruiken. Tijdens de wandeling hebben we wat leuke outfit foto's geschoten en die wil ik graag met jullie delen.
De broek en het shirtje zijn allebei nieuw. Ik bestelde ze laatst bij de Zara en ik ben er super blij mee! De broek heeft zo'n prachtige kleur, en hij zit ook echt heerlijk. Ik heb bijna geen kleding met streepjes, dus er mocht best wel een truitje bijkomen, haha! De choker die ik om heb is van de Primark, en wat vind ik die dingen tof. Zodra ik er een om doe heb ik echt het gevoel dat het mijn outfit compleet kan maken. De tas kocht ik ongeveer drie jaar geleden bij Het Goed, ik vind hem nog steeds geweldig.
De komende tijd ga ik lekker blijven werken, en natuurlijk veel leuke dingen doen. Ook moet ik me natuurlijk voorbereiden op mijn studie. Ik woon zelf in Lelystad en Arnhem is echt te ver om constant heen en weer te reizen. Ik moet dus ook opzoek naar een kamer. ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal komen gaat dit jaar, maar ik weet wel dat ik enorm ga genieten.

Zijn jullie wel eens heel zenuwachtig en gestrest geweest voor iets?2 opmerkingen:

  1. Aaaah gefeliciteerd, ik ben blij voor je! Het lijkt me echt een leuke opleiding :). Je outfit is trouwens echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GEFELICITEERD! Je verdiend het ook echt. Je hebt echt een eigen, coole stijl en durft ook veel met kleding. Je bent daar (voor zover ik je natuurlijk ken van je blog) echt op je plek denk ik:) En die broek die je aanhebt is helemaal super :)

    BeantwoordenVerwijderen