zondag 8 november 2015

Happiness | 081115

Dit weekend was voor mij weer echt zo'n weekend waar ik gelukkig van word. Afgelopen zaterdag had ik geen les, maar een open dag. Hierdoor ben ik nog meer te weten gekomen over de verschillende design opleidingen, maar daardoor werd de keuze wel nog moeilijker. Ik ben niet alleen naar de opendag geweest, maar ik heb ook nog andere leuke dingen gedaan!
Ik ben afgelopen weekend niet alleen naar de opendag geweest, maar de zaterdag middag ben ik ook nog even het centrum van Arnhem in geweest waar ik als eerste 'Loft" bezocht. Ik denk dat velen van jullie het al kennen maar, het is een geweldig winkeltje. Er wordt kleding verkocht, accesoires, kaartjes en zelfs allerlei meubels. De winkel heeft een heel leuk sfeertje, en ik moet zeggen dat het er ook erg lekker ruikt. De winkel is niet alleen te vinden in Arnhem, maar ook in Zwolle en Apeldoorn. qua kleding kan ik er nooit echt iets vinden dat mij echt aanspreekt, maar afgelopen zaterdag slaagde ik er wel in om wat andere leuke dingetjes te kopen. Zo kocht ik wat kaartjes, en een super grote mega tote bag, die super handig is voor als ik naar school moet! (jullie zien hem waarschijnlijk nog wel verschijnen op mijn instagram).Ook zit er in Arnhem een super leuk winkeltje dat 'Van mij' heet. Er worden super veel uiteenlopende producten verkocht, van notitieboekjes en sieraden tot cactus kerstballen. Het is een super klein en schattig winkeltje, waar ik graag een kijkje neem. Deze keer zag ik een note boek 'verpakt' in een ander boek met een ouderwetse typemachine erop. ik vond hem erg leuk en besloot hem mee te nemen.
Terwijl je deze post las dacht je waarschijnlijk; waarom zitten er nou in vredesnaam deze foto's bij? Nou ik ben dan wel een beetje chaotisch af en toe, maar deze foto's horen toch echt bij deze post. Ik ben namelijk dit weekend ook nog met mijn lieve zus naar het bos geweest om lekker te wandelen en wat leuke foto's te maken! Dit zijn er een paar van. Do you like it?! Afgelopen jaren kwam ik in de herfst altijd in een soort dipje en was ik op school nooit vooruit te branden. Daarentegen gaat het dit jaar heel erg goed en begin ik eigenlijk gewoon te genieten van de herfst. Een paar weken terug hadden jullie een post kunnen lezen waar ook in stond dat ik niet zo'n fan ben van de herfst, dit is nu wel anders. Ik merk steeds meer hoe leuk ik het vind om naar het bos te gaan. De vorige keer in Lelystad met Ishara was leuk, maar vandaag was ook erg leuk met Lydia in het bos (utrechtse heuvelrug).


3 opmerkingen: