maandag 21 september 2015

Vintage | 210915

Ik ben gek op tweedehands, kringloop en vintage winkels. Ik vind het leuk om te zien dat de kleding die daar hangt, van jaren terug, nu weer helemaal terug is in de mode. Ook vind ik het erg leuk om te snuffelen tussen oude fotolijstjes, potjes, glaasjes etc. Tenslotte neem ik ook altijd een kijkje in de boekenkasten. Ik houd niet van lezen, maar kunst boeken vind ik wel erg interessant. Afgelopen weken ben ik naar verschillende vintage winkels geweest, en heb wat leuke items gescoord die ik graag met jullie wil delen.


 •  Als eerste kocht ik dit T-shirt, bij 'Het Kaufhaus'. ik had een middag vrij van school en besloot Arnhem in te gaan. Als je een keer in Arnhem bent is deze winkel echt een aanrader!
 •  prijs: 3,50.
 •  Ook kocht ik deze short bij Het Kaufhaus. Ik vind het een super gaaf item omdat het een highwaisted short is, en een old school look heeft.
 • prijs: 12,50.


 • het linker jasje kocht ik bij een super grote kringloop winkel bij ons in het centrum, hij is lekker warm en dus perfect voor de herfst.
 • het rechter jasje kocht ik bij een winkel bij mijn oma in de buurt. Ik vond de geborduurde bloemen erop zo mooi!
 • prijzen: 4,00 - 5,00.


 • In hetzelfde winkeltje als die van het grijze jasje, waren ook heel wat bakken met lappen stof. Daar moest ik zeker even in kijken en na heel wat zoeken vond ik deze stoffen. Ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen, maar dat laat ik jullie waarschijnlijk nog wel weten.
 • prijzen: 2 euro per lap, ( 1m x 2m )

 • Tenslotte vond ik twee prachtige boeken over de schilderkunst uit de tijd van de renaissance. Toen ik nog op het voortgezet onderwijs zat vond ik dit altijd het meest interessant bij kunstgeschiedenis. Ook heb ik veel schilderijen in het echt kunnen bewonderen, en daardoor werd ik steeds nieuwsgieriger. zulke boeken zijn nieuw aardig prijzig en dus was ik erg blij dat ik ze in de kringloopwinkel vond.
 • prijzen : 4,50 - 2,00.
Wat vinden jullie van mijn aankopen? gaan jullie zelf wel eens naar kringloopwinkels?


15 opmerkingen:

 1. Mooie vondsten hoor! Het Kaufhaus lijkt me een leuke winkel met vriendelijke prijsjes. Episode en zipper vind ik vaak best duur voor tweedehands kleren. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. These tie dye colours are lovely. A really great selection! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah wat een prachtige stoffen joelle ! en het shortje staat je denk ik echt schitterend
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleren en een paar interessante boeken heb je gekocht! Gezellige blogpost ook, deze. Het was net alsof ik even met je mee kon winkelen. Ik vind het ook heerlijk om te gaan snuffelen bij de kringloop. Die zwarte jas met geborduurde bloemen vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen! Die shorts zijn echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die short is echt super! Ik vind van die vintage kleren ook erg mooi, maar moet toegeven dat ik dat nooit draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe items! Het Kaufhaus is zo leuk, ik kijk er ook vaak, maar dan in Utrecht. Fijne winkel!! :) Die jassen zijn ook mooi. En wat een koopjes!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke koopjes allemaal. Die boeken lijken me echt leuk om doorheen te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love this post!
  Dora
  www.BangsBang.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw leuk! Echt een leuke stijl heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen