zondag 16 augustus 2015

New Loves | 160815

Als het aan mij ligt, kan je nooit te veel schoenen kopen. Daardoor heb ik ook aardig wat schoenen liggen, maar toen ik deze schoenen online zag moesten ze toch bij mijn 'schoenen familie' horen. Ik besloot ze te bestellen, en na twee dagen waren ze al binnen!

Ik zag deze schoentjes op de site van bershka , en was gelijk verliefd. Op de foto zagen ze er ook kwalitatief best wel goed uit. eenmaal besteld, kreeg ik de schoenen echt super snel binnen. Gelukkig pasten ze ook en ze zagen er super goed uit. ze waren de 45 euro dan ook zeker waard. Voor de mensen onder ons met wat bredere voeten: de schoenen zijn wel erg smal, houd daar rekening mee! Ik heb daarentegen hele smalle voeten, en kom er precies goed in. Waar ik wel last van heb bij het lopen is dat mijn hak er soms uit glipt, maar dit is makkelijk op te lossen met een zooltje of een antislip sticker die je in de schoen bij je hak kan plakken. Ik ben super blij met deze schoenen en ik denk dat ik ze zeker vaak zal dragen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?


14 opmerkingen:

 1. Zwaar verliefd ben ik altijd geweest op dit soort schoenen!
  Dit model was 30 jaar geleden al in en ik ben blij dat het nu weer verkrijgbaar is. Ik heb alleen wel een probleempje met de hoogte van de hakken. Het dragen van hoge hakken kost mij veel energie. Maar ik vermoed dat dergelijke modelletjes er ook wel zullen zijn in een platte versie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn er heel veel in platte modellen! bij deze valt het trouwens wel mee, door de plateau voelt het bijna alsof je op platte schoenen loopt :)

   Verwijderen
 2. Haha gave schoenen, ze zijn echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jup, ik heb ook last van een heuse schoenen verslaving... Je kunt er inderdaad echt nooit genoeg hebben! Deze zijn héél gaaf, ik houd echt van die stijl met dikkere blokhakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love this shoes-- oh so pretty and vintage looking
  GReat find

  The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These shoes are so pretty...love them!

  http://ourruins.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ze zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen